Klientudtalelser

udtalelser

Klientudtalelser

Herunder kan du læse om andre patienters synsproblematikker, og deres erfaring med den rådgivning og/eller synstræning, som de har oplevet i Gribskov Synsklinik. Er du selv patient i klinikken, er du velkommen til at skrive en kommentar eller anmeldelse af din oplevelse hos Gribskov Synsklinik i boksene nederst her på siden, så andre kan lære af din oplevelse.

“Jeg så dobbelt, når jeg var træt og havde svært ved at koncentrere mig i længere tid. Jeg havde været hos to forskellige øjenlæger og fire optikere, som alle sagde, at de ikke kunne gøre noget, før en femte optiker sendte mig til Susanne. Jeg fik lidt ømme øjne og blev lidt træt under træningen nogle gange, men det har været det hele værd. I dag kan jeg virkelig mærke og se forbedringen. Jeg ser ikke længere dobbelt, kniber ikke længere øjnene sammen, når jeg kører bil, og jeg kan holde koncentrationen længe, når jeg læser og skriver. Det er lykken at se rigtigt. Susanne er en fantastisk øjentræner.”
Tanja Dittrich, 31 år

“Jeg var til optiker først, fordi jeg syntes, at bogstaverne hoppede i bøgerne, når jeg skulle læse, og jeg kunne ikke huske, hvad det var jeg havde læst. Optikeren sendte mig videre til Susanne. Nu læser jeg meget bedre. Det bedste ved træningen har været, at Susanne er sød og at hun har så mange sjove ting.” Andreas Holmegaard Hansen, 12 år 

“Jeg har ikke længere behov for at bruge brillerne hele tiden – kun til læsning.”
Mathias 15 år

“Mor og far synes, at jeg har fået et bedre selvværd.”
Cecilie 10 år

”Træningen oppe ved dig, gav ikke det udbytte vi havde håbet på da vi startede. Men gav noget der var meget meget  bedre. Den åbnede vores øjne for noget vi nok allerede godt vidste, men ikke kunne sætte ord på. Nemlig at Magnus har et handicap med hans indlæring og fastholdelse af opmærksomhed. Du var med til at give start skuddet til en meget lang og sej rejse. Hvor vi til tider var ved at opgive kampen. Men vi var enige om at kun det bedste skoletilbud var godt nok til Magnus. Han skulle ikke være kastebold rundt i systemet. Vi vandt kampen, og Magnus – den dejlige unge J – er landet det helt rigtige sted. Den måde du modtog Magnus på, rummede ham, og lod ham være Magnus på, var helt fantastisk at være vidne til. Det var så dejligt at jeg nogle gange blev helt rørt.
Du er noget helt specielt Susanne
.”
Magnus, Marianne og Michael


Dit navn (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked

Indtast venligst sikkerhedsordet

For at bruge CAPTCHA skal du installere Really Simple CAPTCHA plugin.

talebobbel2